A Yamaha MotoGP csapatának blogja

Yamaha Racing

Előzetes versenynaptár, 2016

2015. november 02. - Syracuse

A 2015-ös MotoGP szezon még nem ért véget - bár sajnos valószínűleg nem lesz túl izgalmas a végjáték - de már meg is érkezett a várható jövő évi kalendárium. Vannak kieső és új helyszínek is, lássuk, pontosan mivel van dolgunk.

A szezon a már megszokott módon, a katari éjszakai versennyel kezdődik majd, és várhatóan 18 helyszínre látogat el a mezőny. Ahogy azt már korábban megírtuk, Laguna Seca után Indianapolis is kiesik a programból, a walesi pálya építésével pedig csúsznak, így ismét Silverstoneba ugrik majd be a világbajnokság. Jerez és Brno még vár a szerződéshosszabbításra, de ezen pályák távozásával valószínűleg nem kell számolnunk. Régi-új helyszín lesz Spielberg, a Red Bull Ring (korábban A1-Ring) 1997 után tér vissza a naptárba.

Nem a helyszínekkel kapcsolatos, de ne feledjük, hogy jövőre a Michelin váltja a Bridgestone-t, mint gumiszállító.

A bejegyzés trackback címe:

https://yamahamotogp.blog.hu/api/trackback/id/tr968045418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása